Pentru desfășurarea

activității de birou

ai nevoie de imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plottere?

Poți achiziționa sau închiria necesarul de echipamente.

Decizia va afecta bugetul afacerii. Am calculat pentru tine costurile pentru ambele cazuri.

Cerințe diferite, oferta pe măsură

Cu noi nu e nevoie să faci compromisuri. Te așteaptă o gamă largă de echipamente.

Multifuncționale Canon

Poți opta pentru închrierea unei multifuncționale Canon compacte și elegante format A4, sau cele pentru birou format A3. Vor pe măsura așteptărilor tale!

Imprimante Canon

Imprimantele Canon pentru birouri mici oferă o soluţie simplă şi inteligentă, care furnizează o productivitate superioară la costuri reduse.

Scanere Canon

Oferta noastră cuprinde o gamă variată de scanere, de la cele mobile, conectate și alimentate prin USB, până la cele de producție, de rețea.

Faxuri Canon

Sunt faxuri laser productive, de înaltă calitate, care acoperă modele pentru volume mici şi echipamente versatile, pentru volume mari.

Plottere Canon

Pentru flexibilitatea şi precizia efectivă a imprimării CAD/GIS, vă oferim o gamă de plottere cu dimensiuni de printare între 17″ (A2) până la 44″ (B0), sau 60″ la cele de producție.

Consumabile Canon

Echipamentele Canon funcţionează perfect cu consumabilele originale asigurând obținerea calității și preciziei așteptate. Închiriează multifuncționale sau imprimante acum și ai consumabile incluse gratuit pe toată durata contractului.

Cu noi ești pe mâini bune

Expert Line este partener acreditat Canon de 10 ani


Uită de vechile moduri de exploatare a echipamentelor

 

Acum ai posibilitatea să scapi de cheltuielile masive pentru achizitionare și problemele administrative și tehnice legate de imprimante, copiatoare, multifuncționale și plottere. Poți închiria echipamente Canon la noi și vei avea toate beneficiile incluse într-un singur contract. Ai suport tehnic inclus pentru probleme de printare-scanare-copiere pe toata durata contractului.