Beneficiile închirierii echipamentelor

investiție inițială foarte mică

Prețul unui echipament poate ajunge la câteva mii de euro. La acesta se mai adaugă prețul necesarului de toner, instalarea și altele. În cazul în care decizi să închiriezi nu ai aceste costuri de achiziție. La închiriere copiatoare, imprimante, multifuncționale sau plottere investiția inițială este foarte mică.

l

o singură factură lunară

Se asigură toate serviciile, piesele și consumabilele incluse în preț. Vei primi o singură factură lunară detaliată cu numărul de copii efectuat de către fiecare echipament, indiferent de numărul de intervenții, piese sau consumabile folosite. Factura lunară intră la cheltuieli operaționale. Astfel ai mai puține probleme atât la administrare cât și în contabilitate. Practic ai inclus în contract externalizarea completă a probelemelor legate de aprovizionarea cu consumabile.

Consultanță gratuită

Ai întrebări la care nu ai primit încă un răspuns? Vrei mai multe detalii pentru a lua o decizie informată și corectă? Contactează-ne acum pentru consultanță gratuită. Îți suntem alături pentru alegerea soluției optime pentru afacerea ta.

}

posibilitate de încetare a contractului cu preaviz de 30 zile

În cazul unei achiziții ai 14, maxim 30 de zile în care trebuie să te decizi dacă produsul este unul, care satisface nevoile afacerii tale. Uneori nu ai nici măcar această posibilitate. Contractul de închiriere în schimb poate fi încetat oricând cu un preaviz de 30 de zile.

costuri totale mici

Am calculat pentru tine costurile unui contract de închiriere versus achiziție. Dacă nu ai văzut încă studiul de caz.

vezi aici  

f

flexibilitate

În cazul creșterii numărului de printuri/copii echipamentul va putea fi înlocuit cu unul mai rapid. Când se schimbă nevoile afacerii tale, ne poți contacta și vom veni cu soluții adaptate la noile cerințe.

echipamentul va fi permanent în perfectă stare de funcționare

Ai service și asistență tehnică inclusă în contract, fără cheltuieli suplimentare. Acest lucru înseamnă monitorizare de la distanță a funcționării echipamentelor și suport tehnic asigurat pentru probleme de printare-scanare-copiere pe toată durata contractului. În plus, se asigură echipament la schimb, în cazul în care reparația nu se realizează într-un timp optim.
p

alte aspecte

Ai echipamente adaptate la cerințele actuale de software, care oferă un control sporit asupra modului de exploatare.

Fiind echipamente instalate de profesioniști (cu zeci de cursuri de specializare și mulți ani de experiență) siguranța sistemelor la care acestea sunt conectate nu vor avea de suferit.

Prețul contractului de închiriere nu include hârtia.

Vezi soluțiile noastre recomandate pentru